Vaar mee!

ms Terra Nova op het IJsselmeer, juli 2015
Foto Gert Herrebrugh

Vaar mee met de Terra Nova

Op de vaartochten naar en van evenementen waarvoor de Terra Nova is uitgenodigd, bent u van harte welkom om mee te varen tegen geringe kosten voor logies, ontbijt, lunch en avondeten. De thuishaven van de Terra Nova is Vreeswijk of Gorinchem. De reizen beginnen en eindigen daar, maar tussentijds op- of afstappen is uiteraard mogelijk. U kunt de gehele reis of een deel van de tocht meevaren. Om de kunst van het varen met een groot schip af te kijken, nieuwe vaargebieden te leren kennen of gewoon om te genieten.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of van tevoren kennis maken met het schip, maak dan een afspraak met Jan Lock: bel 06 51 53 34 88 of mail naar terranova@lvbhb.nl.

De slaapgelegenheid is gesitueerd in het voorruim, er zijn geen aparte slaapkamers, wel afgescheiden chambrettes. Tijdens sommige evenementen wordt het gehele ruim gebruikt voor de activiteiten aan boord. Dit betekent dat uw bed overdag even aan de kant moet. Neem zelf een slaapzak, kussensloop en handdoek mee. Douche en wasruimte zijn aanwezig. De Terra Nova beschikt niet over een pinautomaat; gelieve contant af te rekenen tijdens het verblijf. Dit geldt ook voor de drankjes aan boord.