Word vrijwilliger! Werkgroepcoördinator, gastheer/vrouw, activiteitencoördinator

De Terra Nova, het vlaggenschip van de vereniging, zoekt ondersteuning voor de werkgroepen onderhoud en exploitatie.
Draagt u de Terra Nova een warm hart toe en wilt u uw steentje bijdragen aan het in stand houden van de ‘Parel van de Rijn’? Wellicht kunt u ons dan helpen.

Voor de werkgroep Onderhoud zoeken we mensen die kunnen aanpakken en/of hun specialisatie willen inzetten, maar ook mensen die het leuk vinden om een project voor zijn of haar rekening te nemen. Dat zou kunnen zijn het opknappen van de Deutz die in het ruim staat, het verbeteren van de elektra, maar ook bijvoorbeeld het opknappen van de kopschroefruimte of het in goede staat houden van de luiken. Kortom voor ieder wat wils.

De werkgroep Exploitatie zoekt een coördinator. De voornaamste taken van de coördinator zijn het onderhouden van de contacten met het bestuur en het aansturen van de diverse activiteiten waarbij de Terra Nova ingezet wordt voor bijvoorbeeld verenigingsmanifestaties en verhuur.
Daarnaast zoeken we ook aanvulling van de werkgroep. Vindt u het leuk om gastheer of gastvrouw te zijn, bardiensten te draaien tijdens de activiteiten van de Terra Nova of mee te denken over de inzet en de service van het schip? U bent meer dan welkom.

Nadere informatie en aanmelden kan bij Jan Lock, 06 51 53 34 88 of mail.