25 november: Open dag voor nieuwe LVBHB-leden, Amersfoort

Werkgroependag 2015
Foto Trudy Boom

Met de Terra Nova naar Amersfoort

Op zaterdag 25 november wordt de Open dag voor nieuwe leden van de LVBHB gehouden in Amersfoort aan boord van de Terra Nova. De Open dag wordt aangeboden aan alle nieuwe leden van de vereniging om kennis te maken met de vereniging. De diverse werkgroepen zullen zich presenteren.

Wilt u daarnaar toe, of vindt u het leuk om gewoon mee te varen, dan is dat mogelijk. Zoals het er nu uitziet, vertrekken we op woensdag 22 november en zijn we weer terug op dinsdag 28 november. De vertrek- en aankomstplaats zal Gorinchem zijn. U kunt natuurlijk ook meevaren naar of vanaf Amsterdam. Houd er wel rekening mee dat het in november al behoorlijk koud zal zijn. Ook moeten in Amersfoort op zaterdag de bedden aan de kant.

Voorlopig vaarprogramma

 

DatumVanNaar
woensdag 22 novemberGorinchemAmsterdam
donderdag 23 novemberAmsterdamBaarn
vrijdag 24 novemberBaarnAmersfoort
zaterdag 25 novemberAmersfoortOpen dag nieuwe leden en werkgroependag LVBHB
zondag 26 novemberAmersfoortAmersfoort
maandag 27 novemberAmersfoortAmsterdam
dinsdag 28 novemberAmsterdamGorinchem

Kosten
Meevaren kost € 30,- per persoon per dag, volledig pension. Dat houdt in logies en drie maaltijden per dag (gezamenlijk verzorgd). Als we aan de wal dineren krijgt u € 5,- terug.

Kussens zijn aan boord, zelf kussensloop en lakens of slaapzak meenemen. Drankjes zijn aan boord verkrijgbaar, voor eigen rekening. U kunt boeken voor de hele of een gedeelte van de reis. Het maximaal aantal passagiers is twaalf.

Meer informatie
Wilt u van tevoren kennis maken met het schip, maak dan een afspraak, de Terra Nova ligt meestal in Dordrecht. Voor aanmelden en inlichtingen kunt u bellen of mailen met Jan Lock: 06 51 53 34 88 of terranova@lvbhb.nl.