Vaar mee!

ms Terra Nova tijdens de vlootschouw Dordt in Stoom 2016
Foto Wim Aarnoudse

Vaar mee met de Terra Nova

Ook voor 2018 staan er weer mooie vaartochten op het programma naar de diverse evenementen waarvoor de Terra Nova is uitgenodigd. U bent van harte welkom om mee te varen tegen geringe kosten voor logies, ontbijt, lunch en avondeten. De thuishaven van de Terra Nova is Vreeswijk. De reizen beginnen en eindigen daar, maar tussentijds op- of afstappen is uiteraard mogelijk. U kunt een de gehele reis of een deel van de tocht meevaren. Om de kunst van het varen met een groot schip af te kijken, nieuwe vaargebieden te leren kennen of gewoon om te genieten.
De volgende vaartochten zijn gepland (meer informatie, zoals het vaarschema en de prijzen, is te vinden door het evenement aan te klikken).

juli: naar Sail Leiden (nadere informatie volgt)

augustus: Zomerreis 2018

Meer informatie
Wilt u van tevoren kennis maken met het schip, maak dan een afspraak met Jan Lock: 06 51 53 34 88 of terranova@lvbhb.nl.

De slaapgelegenheid is gesitueerd in het voorruim, er zijn geen aparte slaapkamers, wel afgescheiden chambrettes. Tijdens sommige evenementen wordt het gehele ruim gebruikt voor de activiteiten aan boord. Dit betekent dat uw bed overdag even aan de kant moet. Neem zelf een slaapzak, kussensloop en handdoek mee. Douche en wasruimte zijn aanwezig. De Terra Nova beschikt niet over een pinautomaat; gelieve contact af te rekenen tijdens het verblijf. Dit geldt ook voor de drankjes aan boord.