Vaar mee!

ms Terra Nova tijdens de vlootschouw Dordt in Stoom 2016
Foto Wim Aarnoudse

Vaar mee met de Terra Nova

De laatste reis in 2017 staat gepland naar Amersfoort in november.

U kunt aan boord met een lekker drankje van de zon genieten terwijl het mooie landschap aan u voorbij trekt, maar u kunt ook in de stuurhut ervaren hoe een schip van 50 meter manoeuvreert.

Houdt u er wel rekening mee dat tijdens de evenementen het gehele ruim gebruikt wordt. Dit betekent dat uw bed die dag even aan de kant moet.

Kosten
Meevaren kost € 30,- per persoon per dag, volledig pension. Dat houdt in logies en drie maaltijden per dag (gezamenlijk verzorgd). Als we aan de wal dineren krijgt u € 5,- terug. Drankjes zijn aan boord verkrijgbaar, voor eigen rekening. U kunt boeken voor de hele of een gedeelte van de reis. Het maximaal aantal passagiers is twaalf.

Meer informatie
Wilt u van tevoren kennis maken met het schip, maak dan een afspraak, de Terra Nova ligt meestal in Dordrecht. Voor aanmelden en inlichtingen kunt u bellen of mailen met Jan Lock: 06 51 53 34 88 of terranova@lvbhb.nl.

De slaapgelegenheid is gesitueerd in het voorruim, er zijn geen aparte slaapkamers, wel afgescheiden ‘chambrettes’. Neem zelf een slaapzak, kussensloop en handdoek mee. Douche en wasruimte zijn aanwezig.
De Terra Nova beschikt niet over een pinautomaat; gelieve contact af te rekenen tijdens het verblijf. Dit geldt ook voor de drankjes aan boord.