Enthousiaste beheerder Terra Nova gezocht

De vereniging het Historisch Bedrijfsvaartuig zoekt een enthousiaste vrijwilliger voor de functie van beheerder van de Terra Nova.

De beheerder fungeert als gastheer en conciërge van de accommodatie. In dat kader zorgt hij of zij voor de planning van de evenementen, inclusief het vaarschema, dit in nauw overleg met de schipper. Hij of zij coördineert de organisatie van bardiensten, inkoop, verwarming en stookhout, schoonmaak en kleine reparaties of verbeteringen in het ruim. Ook beheert hij of zij de verenigingsbibliotheek en de administratie van de activiteiten van het schip. Ondersteund door de werkgroep Exploitatie Terra Nova kan de beheerder in nauw overleg met de schipper zijn of haar taak vrij zelfstandig invullen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en sociale duizendpoot met een dosis ervaring. Voelt u zich als een vis in het water op een schip als de Terra Nova? Bent u zowel handig in organiseren als in het omgaan met vrijwilligers? Dan is deze eervolle taak echt iets voor u.

Ook als een van de bovengenoemde taken u aanspreekt horen we dat graag: vele handen maken licht werk.

Voor meer informatie over de functie van beheerder kunt u terecht bij Jan Lock, 06 51 53 34 88 of mail.