15-18 juni: Internationale Hanzedagen Kampen

Met de Terra Nova naar Kampen

De Internationale Hanzedagen zijn bijeenkomsten van de Europese Hanzesteden. Ieder jaar organiseert één van de Hanzesteden een ontvangst waarbij alle andere Hanzesteden welkom zijn om elkaar te ontmoeten en de steden te promoten. De Terra Nova is voor 2017 uitgenodigd in Kampen en stelt zijn ruim beschikbaar voor tentoonstellingen.

U kunt meevaren en genieten van een mooie route vanaf Dordrecht, via de Kagerplassen naar Kampen. Vervolgens gaat de reis verder naar Den Helder voor Sail Den Helder. Uiteraard kunt u ook boeken voor een gedeelte van de reis.
U kunt aan boord met een lekker drankje van de zon genieten terwijl het mooie landschap aan u voorbij trekt, maar u kunt ook in de stuurhut ervaren hoe een schip van 50 meter manoeuvreert.

Houdt u er wel rekening mee dat tijdens de Hanzedagen het hele ruim gebruikt wordt. Dit betekent dat uw bed overdag even aan de kant moet.

Kosten
Meevaren kost € 30,- per persoon per dag, volledig pension. Dat houdt in logies en drie maaltijden per dag (gezamenlijk verzorgd). Als we aan de wal dineren krijgt u € 5,- terug. Drankjes zijn aan boord verkrijgbaar, voor eigen rekening. U kunt boeken voor de hele of een gedeelte van de reis. Het maximaal aantal passagiers is twaalf.

Vaarschema onder voorbehoud

DatumVanNaarBijzonderheden
vrijdag 9 juniDordrechtKagerplassen
zaterdag 10 juni
zondag 11 juni
Westlander Hardzeilerij
maandag 12 juniKagerplassenSchellingwoude
dinsdag 13 juniSchellingwoudeZeewolde
woensdag 14 juniZeewoldeKampen
donderdag 15 juni
t/m
zondag 18 juni
Internationale Hanzedagen
maandag 19 juniKampenWormerveer

ms Terra Nova in Alkmaar
Foto Jan Lock

dinsdag 20 juniWormerveerAlkmaar
woensdag 21 juniAlkmaarDen Helder
donderdag 22 juni
t/m
zondag 25 juni
Sail Den Helder
maandag 26 juniDen HelderAlkmaar
dinsdag 27 juniAlkmaarAmsterdam
woensdag 28 juniAmsterdamAlphen aan den Rijn
donderdag 29 juniAlphen aan den RijnRotterdam
vrijdag 30 juniRotterdamOud-Beijerland
zaterdag 1 juliSpuidag Oud-Beijerland
zondag 2 juliOud-BeijerlandDordrecht

Meer informatie
Wilt u van tevoren kennis maken met het schip, maak dan een afspraak, het schip ligt meestal in Dordrecht. Voor aanmelden en inlichtingen kunt u bellen of mailen met Jan Lock: 06 51 53 34 88 of terranova@lvbhb.nl.

De slaapgelegenheid is gesitueerd in het voorruim, er zijn geen aparte slaapkamers, wel afgescheiden ‘chambrettes’. Neem zelf een slaapzak, kussensloop en handdoek mee. Douche en wasruimte zijn aanwezig.
De Terra Nova beschikt niet over een pinautomaat; gelieve contact af te rekenen tijdens het verblijf. Dit geldt ook voor de drankjes aan boord.