Vaar mee! Evenementenreis juni 2017

ms Terra Nova juli 2015 Foto Gert Herrebrugh

ms Terra Nova op het IJsselmeer, juli 2015
Foto Gert Herrebrugh

Vaar mee met de Terra Nova Evenementenreis 2017
9 juni tot en met 2 juli

Schipper Jan Lock vaart aankomende zomer van Dordrecht naar de Kagerplassen voor de Westlander Hardzeilerij, vandaar naar Kampen voor de Internationale Hanzedagen. Vervolgens gaat de reis verder naar Den Helder voor Sail Den Helder en als afsluiting naar Oud Beijerland voor de Spuidag aldaar. Kortom een mooie reis langs diverse evenementen verspreid door Nederland.

U kunt aan boord met een lekker drankje van de zon genieten terwijl het mooie landschap aan u voorbij trekt, maar u kunt ook in de stuurhut ervaren hoe een schip van 50 meter manoeuvreert.

Houdt u er wel rekening mee dat tijdens de evenementen soms het gehele ruim gebruikt wordt. Dit betekent dat uw bed die dag even aan de kant moet. Zo het er nu naar uitziet gebeurt dit tijdens de Westlander Hardzeildagen en op de Internationale Hanzedagen in Kampen. Bij de andere evenementen dient alleen het achterruim als Schipperscafé en blijft het voorruim voor het evenement waarschijnlijk ongebruikt en ingericht als slaapgelegenheid.

Kosten
Meevaren kost € 30,- per persoon per dag, volledig pension. Dat houdt in logies en drie maaltijden per dag (gezamenlijk verzorgd). Als we aan de wal dineren krijgt u € 5,- terug. Drankjes zijn aan boord verkrijgbaar, voor eigen rekening. U kunt boeken voor de hele of een gedeelte van de reis. Het maximaal aantal passagiers is twaalf.

Vaarschema onder voorbehoud

DatumVanNaarBijzonderheden
vrijdag 9 juniDordrechtKagerplassen
zaterdag 10 juni
zondag 11 juni
Westlander Hardzeilerij
maandag 12 juniKagerplassenSchellingwoude
dinsdag 13 juniSchellingwoudeZeewolde
woensdag 14 juniZeewoldeKampen
donderdag 15 juni
t/m
zondag 18 juni
Internationale Hanzedagen
maandag 19 juniKampenWormerveer

ms Terra Nova in Alkmaar
Foto Jan Lock

dinsdag 20 juniWormerveerAlkmaar
woensdag 21 juniAlkmaarDen Helder
donderdag 22 juni
t/m
zondag 25 juni
Sail Den Helder
maandag 26 juniDen HelderAlkmaar
dinsdag 27 juniAlkmaarAmsterdam
woensdag 28 juniAmsterdamAlphen aan den Rijn
donderdag 29 juniAlphen aan den RijnRotterdam
vrijdag 30 juniRotterdamOud-Beijerland
zaterdag 1 juliSpuidag Oud-Beijerland
zondag 2 juliOud-BeijerlandDordrecht

Meer informatie
Wilt u van tevoren kennis maken met het schip, maak dan een afspraak, het schip ligt meestal in Dordrecht. Voor aanmelden en inlichtingen kunt u bellen of mailen met Jan Lock: 06 51 53 34 88 of terranova@lvbhb.nl.

De slaapgelegenheid is gesitueerd in het voorruim, er zijn geen aparte slaapkamers, wel afgescheiden ‘chambrettes’. Neem zelf een slaapzak, kussensloop en handdoek mee. Douche en wasruimte zijn aanwezig.
De Terra Nova beschikt niet over een pinautomaat; gelieve contact af te rekenen tijdens het verblijf. Dit geldt ook voor de drankjes aan boord.